Категорії Інформація
Каси Додати подію
06 травня 2023

Мадам Баттерфляй

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Дж. Пуччіні. Мадам Баттерфляй

Запрошуємо на оперу «Мадам Баттерфляй» всесвітньо відомого італійського композитора Джакомо Пуччіні. Незабутня історія кохання та трагедії, що розгортається в екзотичній і далекій Японії, неодмінно залишить по собі незабутні спогади.

У центрі вистави доля юної японської гейші Чіо-Чіо-сан, яка віддає своє серце американському офіцеру Пінкертону, але стикається з труднощами та зрадою. Разом із героями опери ви переживете любов та розчарування, зраду та надію, і усе це – на фоні вражаючої музики Джакомо Пуччіні.

«Мадам Баттерфляй» вже понад сто років виконується у кращих театрах світу і завжди збирає повні зали. Своєму успіху вона завдячує нашій Соломії Крушельницькій – українській сопрано родом з Тернопільщини, яка врятувала прем’єрну виставу цієї опери у 1904 році. Після неабиякого успіху вдячний композитор подарував їй свій фотопортрет із підписом: «Найпрекраснішій та найчарівнішій Баттерфляй».

Запрошуємо вас стати частинкою цієї незабутньої історії та насолодитись неймовірною постановкою Львівської національної опери.

Бронюйте квитки на нашому сайті вже сьогодні та готуйтеся до вражаючої подорожі у світ оперної музики!

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код