Категорії Інформація
Каси Додати подію
БУНА
03 квітня 2024

БУНА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

“Буна” у Львові!

У Театрі Заньковецької відбудеться вистава “Буна” у Львові,  основана на реальній історії буковинської родини. Буна -це бабця. Вона живе  на межі епох  і має власне уявлення про бідних і багатих, добро і зло. Життя в селі убоге, проте запити на культуру і духовні цінності присутні. А ще присутні забобони, заборони, автентика, звичаї та “скелети у шафі”. Буна пройшла крізь вогонь, воду і Країну рад. Ц її земля і її правила.

Вистава про конфлікт поколінь

А ще є онука Орися, яка не хоче жити за правилами Буни, хоча і виховувалась бабусею змалку. Дівчині 19 років, вона стомилася від тотального контролю. Орися так жити не може, а інакше - не вміє. Світ традицій для неї замалий, вона хоче в столицю і здобути  вищу освіту. Але натомість отримує гірке розчарування і вирішує податися до США - на заробітки. І тепер виникає питання: чи повернеться онука до своєї оселі, звичного життя і Буни?

Щоб потрапити на виставу“Буна” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 150 до 200 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

На яку виставу піти всією родиною у Львові? На виставу “Буна”!

  1. Побачити різні погляди на одну проблему
  2. Знайти шлях до порозуміння
  3. Згадати що любов до ближнього має різні форми, але це все рівно любов
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код