Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 травня - 30 червня 2024

Веселі Ангелята

Ціна: 200 грн

Львівський академічний обласний театр ляльок
м. Львів, пл. Данила Галицького, 1
Вибрати дату

Замовити квитки на "Веселі Ангелята"

Тривалість події — 45 хвилин.
25 трав., субота
26 трав., неділя
29 черв., субота
30 черв., неділя

Про подію

“Веселі Ангелята” у Львові!

У Львівському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава “Веселі Ангелята” у Львові за однойменною книгою Марічки Крижанівської. Цю виставу ми підготували для наших найменших глядачів, які відвідають її разом зі своїми батьками. Отже у нашому світі живуть маленькі ангелики - це душі діток, які тільки мають народитися. А поки вони весело проводять час і намагаються вгадати, що на них чекає після народження. І ось, одного разу малі бешкетники відшукали книжку з описом життя на Землі і справ звичайних дітей. Тому Ангелики вирішили спробувати все і негайно! До того ж, вони мають чарівні хмарки і можуть зробити з них все, що забажають. Тому веселі розваги нашим героям і нашим глядачам забезпечені!

Лялькова вистава для найменших глядачів

А от гості нашого лялькового театру навпаки, уявлять себе ангелятами  та спробують згадати, що відбувалося з ними ще до народження. Справ чимало: ловити зірки, випікати солодке, розібрати дощик і розпустити веселку. Наші бейбі-вистави -це спеціально створене середовище для найменших діток, можливість розвити дрібну моторику, познайомитися з формами і кольорами. Тут розваги поєднуються з навчальними вправами на увагу і спостережливість. А наші актори прослідкують, щоб все минуло весело та безпечно.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на лялькову виставу для найменших глядачів “Веселі Ангелята” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Вік дітей від 0+. Квиток необхідний і дитині, і дорослому. Ще більше дитячих вистав в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Куди піти з немовлятами у Львові? На дитячу лялькову виставу “Веселі Ангелята”!

  1. Вистава для найменших глядачів
  2. Вправи для розвитку відповідно до віку малят
  3. Безпечні розваги у комфортному просторі
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код