Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вечори на хуторі біля Диканьки
21 лютого 2023

Вечори на хуторі біля Диканьки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

«Вечори на хуторі біля Диканьки» у Львові!

21 лютого 2023 року Центр Довженка запрошує до себе глядачів на святкову виставу «Вечори на хуторі біля Диканьки» у Львові. Повісті однойменного літературного циклу М.В. Гоголя незмінно користуються особливою популярністю в Україні, оскільки всі їхні казково-містичні події відбуваються на цій землі. Крім того, в них можна розгледіти багато барвистих мотивів українського фольклору. Їх неодноразово екранізували та ставили на театральних підмостках, але в ніч перед Різдвом у нас все ж таки знайдеться, чим здивувати та порадувати глядача.

Різдвяна музична вистава

У нашій музичній постановці ви можете з головою поринути у святкову атмосферу та заново пережити незабутні пригоди Вакули, Оксани, Чорта та Солохи у цікавому форматі. Знайомі гоголівські персонажі та незабутні картини оповіді будуть втілені на сцені артистами під звуки автентичних музичних творів. Приходьте, не пошкодуєте. Різдвяний настрій гарантований!

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на музичну виставу «Вечори на хуторі біля Диканьки» у Львові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Чимало інших яскравих вистав в афіші Львова шукайте на сторінках Контрамарки.

Куди сходити у ніч перед Різдвом у Львові? На постановку «Вечори на хуторі біля Диканьки»!

  1. Головні ролі грають видатні актори театру та кіно
  2. Нова музична інтерпретація знаменитого шедевра
  3. Святковий різдвяний настрій та море позитиву

Виконавці:

  • Олексій Вертинський,
  • Михайло Самарський,
  • Владислав Дмитрук та інші.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код