Категорії Інформація
Каси Додати подію
14 лютого 2019

Сергій Бабкін

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

Чуттєвий і яскравий Сергій Бабкін на сцені у Львові!

Сергій Бабкін відомий широкому загалу в Україні і за її межами як учасник групи «5'nizza», а також як сольний виконавець, один з провідних тренерів у проекті «Голос». Кожен музичний фанат стилю поп і джаз знає про те, які легкі і проникливі тексти у даного виконавця і як легко його музика торкається найтонших струн душі. А тому в цьому році слід обов'язково відвідати його концерт, адже ціна квитків зовсім невисока, купити їх можна за 600-1300 гривень за місце.

Кращі хіти на концерті улюбленого виконавця в новому форматі

Сергій Бабкін є артистом різних жанрів, але при цьому зберігає романтику і свіжість в кожній пісні. Адже більшість з них саме про любов, про почуття, емоції і переживання самого талановитого артиста. Він ділиться своїми почуттями з іншими, що допомагає зануритися в незабутню музичну атмосферу, яка пронизує до кінчиків пальців. У цьому році він привезе з собою не тільки свою зворушливу музику, але і різні перфоманси. Адже сам артист є не тільки співаком, але і колишнім актором театру, що відмінно позначається на візуальних рядах його пісень і на живих виступах.

Зі сцени прозвучать такі хіти:

  • Хто далі йде;
  • Де би я не був;
  • Крізь твої очі;
  • Пробач;
  • Возьми меня;
  • Червоні окуляри;
  • Зачаровані.

Хочете романтичний вечір під пісні з нового альбому «Муза сфера»? Тоді замовляйте квитки разом з доставкою на сайті нашої афіші, або ж у міських касах!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код