Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 січня 2023

Різдво у Львівській опері

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Святковий концерт «Во Вифлеємі зоря сіяє...» у Львові

Запрошуємо 7 січня на концерт Волинського народного хору, який має назву «Во Вифлеємі зоря сіяє...». Подія відбудеться у Львівській національній опері. Саме зараз ви можете запланувати відвідування заходу за допомогою нашого онлайн-сервісу та купити квитки.

Крім того, в афіші міста Львів на сайті «Kontramarka» ви маєте можливість знайти інші події, від концертів до вистав. Тож обирайте концерти, вистави в театрі та плануйте своє дозвілля. 

Почуйте, як співають янголи

Волинський народний хор був створений у Луцьку майже 44 роки тому. За час свого існування колектив провів більш ніж 3 тисячі різних концертів в Україні та за кордоном (Казахстан, Узбекистан, Грузія, Естонія, Латвія, Литва, Азербайджан тощо).

У своїй творчості Волинський хор сміливо поєднує традиції українського народного та сучасного мистецтва. Тому кожен їх концерт – це про молодість та красу, про самобутність та оригінальність. І якщо ви ще не бували на виступах цього хору, «Во Вифлеємі зоря сіяє...» - це найкраща подія, щоб познайомитись з ним та його діяльністю ближче.

Творчий колектив здивує вас не тільки своїми співами, а й українським народним вбранням та експресією. Тож приходьте, слухайте та відчуйте, як співають янголи! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код