Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олександр Порядинський
01 грудня 2018

Олександр Порядинський

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

Переможець Х-Фактора у Львові!

01 грудня 2018 року в приміщення Центру Довженка, м. Львів, відбудеться концерт українського виконавця Олександра Порядинского, який представить свою сольну програму «Я всегда буду поруч». Програма сольного проекту - це історія автора про шляхи дорослішання, пошук відповідей і безмежну любов до музики. Кожна композиція відображає історію життя з перемогами, поразками, радістю і смутком, які співак хоче розділити зі своїми слухачами.

Юний і душевний хлопець з дуже сильною харизмою і притягуючою манерою виконання завойовує все більше нових прихильників. Його чудовий голос і сильні вокальні дані заворожують слухачів. Щирість Олександра, його відповідальність і любов до праці допомагають донести глядачеві частинку своєї душі і любові до музики.

Купуйте квитки на його концертну програму від 100 грн. до 120 грн., не пропустіть можливість самим все побачити, почути і відчути. Купити квитки можна на нашому сайті, можна замовити з доставкою або в касах Львова.

Наймолодший переможець популярного шоу в Україні

Молодий Олександр, приїхавши на кастинг проекту в Київ, був дуже застуджений і все ж за своє виконання одержав від суддів 4 заповітних «так». Дивно і наполегливо він йшов до своєї нагороди - перемоги в шоу «Х-фактор».

Через стільки років роботи над собою і своєю творчістю він змінився на краще як зовні, так внутрішньо, що чутно в силі голосу і впевненості на сцені. Тепер він створює власні композиції і їздить по Україні з власним сольним концертом.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код