Категорії Інформація
Каси Додати подію
06 квітня 2024

Музика молодих львівських композиторів. Ukrainian Live

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Музика молодих львівських композиторів, написана під час повномасштабної війни, звучатиме у Львівському органному залі як голос молоді, яка живе і рефлексує, мріє, бореться і продовжує творити.

Концерт студентів-композиторів – це продовження проєкту “Музика молодих композиторів”, який стартував у 2020 році у Львівському органному залі. У рамках стратегії промоції української класики Ukrainia Live спільно з Львівською Національною музичною академією імені Миколи Лисенка команда Органного залу дає можливість молодим композиторам почути, як звучить їхня музика наживо, а також отримати досвід запису та презентації своїх творів у мережі.

Твори, які звучатимуть на цьому концерті – це музика на вістрі часу. Це відображення сьогодення і тимчасова втеча у паралельну реальність, це хроніка війни, що переплелася зі спогадами з мирного життя та мріями про перемогу.

Куратори проєкту:

Тарас Демко, Іван Остапович – співдиректори Львівського органного залу

Остап Мануляк, Богдана Фроляк – композитори, доценти кафедри композиції Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка.

Програма і виконавці

Марія Верб’яна – “Кларнет соло” для кларнету (Максим Маринчук – кларнет)

Venera (Валерія Свирида) – “Самообман: внутрішній діалог” для альта та фортепіано (Надія Кіт – фортепіано, Георгій Дацюк – альт)

Анатолій Бондаренко – “Скерцо” для віолончелі та фортепіано (Крістіна Талімончук – віолончель, Соломія Саламанюк – фортепіано)

Дмитро Горбачов – Квартет (I частина) для струнного квартету (Діана Стечишин – скрипка, Феодор Чунадра – скрипка, Марта Карапінка – альт, Модест Менцінський – віолончель)

Анна Гуріна – “Quando” для альта (Ірина Ложнікова – альт)

Ксеня Стеценко – “Дума про Дім” для двох скрипок (Катерина Паученко – скрипка, Наталія Мартинюк – скрипка)

Кирило Степаненко – “Хоробрі п’єси” для фортепіано (Віталій Дворовий – фортепіано)

Андрій Костів – Рондо для скрипки, віолончелі та фортепіано (Катерина Паученко – скрипка, Софія Окрутна – віолончель, Ірина Берчук – фортепіано)

Захар Озерський – “Погляд” для струнного квартету (Лев Менцінський – скрипка, Соломія Гарасим – скрипка, Марта Карапінка – альт, Модест Менцінський – віолончель)

Аліса Формазюк – “Вогняна квітка” для скрипки, фортепіано, органа та литавр (Ірина Левінська – скрипка, Михайло Гринець – фортепіано, Марк Новакович – орган, Юрій Олійник – литаври)

Ольга Седінкіна – “Час йде” для кларнету, віолончелі та фортепіано (Максим Маринчук – кларнет, Ірина Берчук – фортепіано, Софія Окрутна – віолончель)

Мар’ян Філь – “Хаос в одному світі” для струнного квартету (Катерина Паученко – скрипка, Соломія Гарасим – скрипка, Тарас Ткачук – альт, Ольга Кульчицька – віолончель)

Денис Кучер – Фортепіанна пʼєса "Причинна" з Циклу творів, присвячених Тарасу Шевченку, ІІІ ч. (Денис Кучер – фортепіано)

Тривалість: близько години

Концертний зал працює відповідно до безпекових рекомендацій Львівської міської ради.

//Ця подія буде цікава відвідувачам від ~7 років.//

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код