Категорії Інформація
Каси Додати подію
Світові хіти про кохання
14 лютого 2024

Світові хіти про кохання

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Музичне шоу про кохання від «Bigshow Orchestra» та «Gaudeamus Choir» у Львові

14 лютого – це День закоханих, який повинен стати для вас та вашої половинки незвичайним. І його легко зробити таким, якщо купити квиток на концерт «Bigshow Orchestra» та «Gaudeamus Choir». Це неймовірне та ідеальне об’єднання різних культурних світів, класики та сучасності, року, хору та оркестру.

Запрошуємо побачити, почути й відчути, як створюється романтична атмосфера за допомогою хору і соло, оркестру та року. Подія відбудеться у Національному театрі опери та балету у Львові. Тому вітається гарно вбратися, налаштуватися на романтику та просто розслабитися.

До речі, Львівська національна опера пропонує вам більше цікавих подій, подивіться.

Цей концерт – це світові хіти про кохання

«Bigshow Orchestra» та «Gaudeamus Choir» - це унікальне музичне об’єднання, яке дає змогу почути жителям та гостям Львову дивовижні творчі синтези, які надихатимуть та хвилюватимуть свідомість.

В репертуарі концерту звучатимуть найромантичніші хіти за останні роки. Серед них ви почуєте «Coldplay», «Imagine Dragons», «Billie Eilish», «Queen», «Sting». Співатимуть для вас Вікторія Ященко, Юрій Рокецький, Анастісія Яценко, Ярослава Ліпковська, Ігор Гуцайлюк, дует «Голосні» та хор під керівництвом Романа Мачишина.

Важливо! Частина вторгованих коштів буде перерахована на потреби ЗСУ! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код