Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 березня 2020

Люкс для іноземців

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

На численні прохання глядача! Метри української сцени БОГДАН БЕНЮК, НАТАЛІЯ СУМСЬКА і АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ привезуть до Львова справжнє свято!

9 березня о 18.00 на сцені національного театру ім. Марії Заньковецької улюблені народні артисти України презентують захоплюючу комедію про курйози сімейного життя «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ»!

Це справжній театральний хіт-довгожитель!

Іскрометну комедію АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ у якості режисера поставив у 2011 році. Вистава одразу скорила серця глядачів і залишається однією з найуспішніших комедій театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв».

Львів’яни опиняться у часі, коли ще не було мобільних телефонів, а телебачення не заполонило наші душі. За вікном лунали улюблені мелодії золотого віку музики, а європейці багато подорожували й потрапляли в незвичайні ситуації…

«ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» — це захоплююча комедійна історія про дві сімейні пари, які волею долі опиняються в одному готельному номері. Маленький готель у французькому містечку на кордоні з Німеччиною, де всі жителі святкують фестиваль «Святого Вольфганга», стає ареною дивовижної плутанини і комічних ситуацій, яскравих любовних пригод та неочікуваних дій, які у захваті тримають глядацьку аудиторію протягом усієї вистави!

У цьому вирі зникають всі кордони, і, власне, кордон між акторами і глядачами!

Крім хвацько закрученого сюжету та безлічі смішних і курйозних сцен, вінничан чекає чимало ексклюзивних сюрпризів:

  • Незрівнянна НАТАЛІЯ СУМСЬКА доведе, що вона не тільки геніальна акторка, а й оперна співачка — заспіває німецькою!
  • БОГДАН БЕНЮК у шотландському кілті заграє на сопілці-волинці!
  • АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ постане у абсолютно неочікуваному образі!
  • А насамкінець прозвучить легендарна українська «Черемшина» на саксофоні у живому виконанні! знаного майстра ролей другого плану ВАСИЛЯ МАЗУРА!

Як відомо, хвилина сміху додає 5 хвилин життя, отже ті, кому пощастить подивитися «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ», матимуть у своєму життєвому запасі незабутні додаткові години!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код