Категорії Інформація
Каси Додати подію
Катерина
09 березня 2024

Катерина

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

“Катерина” у Львові!

У Театрі Заньковецької відбудеться вистава “Катерина” у Львові за мотивами видатної поеми Тараса Шевченка. Митець, як ніхто, розумів ментальність та душу українського народу і міг вложити її у поетичні твори. Саме тому, актуальність Шевченка не піддається сумнівам і у наш час. Історія скривдженої жінки Катерини  - це ніби відображення історії українського народу, колективного портрету українців, які протягом століть жили емоціями і не могли дати собі раду на своїй власній землі, сподіваючись на якусь рятівну силу, яка повинна з'явитися зовні.

Вистава за поемою Т.Г. Шевченка

Разом з тим, Шевченко-лірик тонко відчував психологію і почуття жінки. Не надто щасливий в особистому житті, поет виливав усі свої почуття у власних творах. Він промовляв через свою душу і таким чином оспівував жінку і співчував її долі. Неймовірно глибокий та драматичний твір “Катерина” змушує і сьогодні замислюватися та занурюватись у світ власних переживань, де перед кожним постають вічні питання про життя, смерть та вибір власного шляху.

Щоб потрапити на виставу “Катерина” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 290 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити сучасну постановку української класики у Львові? На виставі “Катерина”!

  1. Режисерська інтерпретація відомого твору
  2. Драматична історія української жінки
  3. Емоційна глибока вистава
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код