Категорії Інформація
Каси Додати подію
23 листопада 2018

KADEBOSTANY

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

Республіка KADEBOSTANY з візитом до Львова!

Візит групи KADEBOSTANY в НК «Малевич», що у Львові призначений на 23 листопада 2018 року. Кадебостані - феноменальна група в світі поп-музики. Колектив заснований в Швейцарії, в 2008 році, з ініціативи французького виконавця Kadebostan. Учасники творчого тандему позиціонують себе, як не просто музичний гурт, а цілісна республіка. Основне завдання колективу - вторгнення за межі світової поп-музики і установка нових кордонів. Хочете стати свідком нової історії на українській сцені, поспішайте купити квитки на нашому сайті, замовити з доставкою або в касах Львова. Ціна квитків від 490 до 1600 гривень.

Вторгнення в світову поп-музику

KADEBOSTANY - окрема держава, що має всю належну йому атрибутику: закони правління, прапор і президента. Тут правлять: незалежність і творення. Колективу вельми швидко вдалося прорватися в центр світової арени поп-музики. Президент групи зміг об'єднати в одне ціле кращих і нестандартних виконавців з усіх континентів.

Кадебостані - це прорив унікальної, божевільної, музичної енергетики, яка припала до душі сотні мільйонів сердець, про що свідчить кількість переглядів на YouTube.

Новостворена республіка знайшла успіх відразу після випуску кавер-версії треку Beyonce «Crazy In Love». Запис блискавично зазвучала з усіх боків і зайняла своє місцево в найспекотніших кінострічках.

Небачені глядачами раніше оптичні ефекти, хореографічні постановки та офіційні марші, які супроводжують шоу на великій сцені, перетворюють виступи колективу в містичну подію.

Концерт групи в Україні в клубі Малевич - подія, яку неможливо пропустити!

Відомі хіти групи:

  • Teddy Bear;
  • Castle In The Snow
  • Mind If I Stay.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код