Категорії Інформація
Каси Додати подію
Готична сюїта
12 серпня 2022

Готична сюїта

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Органні концерти Станіслава Калініна – це завжди така глибина та щирість, яка проникає у саму душу. Соліст Харківської обласної філармонії, який з початку повномасштабної війни відмовився виїжджати з рідного міста. Органіст, який залишився поруч із своїм найближчим другом, органом Alexander Schuke, щоб оберігати його і давати йому можливість звучати, навіть без глядачів. Музикант, якого можна назвати багаторічним і незмінним лідером серед органістів Харкова, гратиме у Львові. Не пропустіть два концерти Станіслава Калініна у серпні у Львівському органному залі.

Виконавець:

Станіслав Калінін – орган

У програмі:

Твори Йоганна Себастьяна Баха, Три частини з Musica Dominicalis Петра Ебена, “Готична сюїта” Леона Боельмана.

Тривалість: близько години

Про виконавця:

Станіслав Калінін – соліст Харківської обласної філармонії, органіст, піаніст-концертмейстер, клавесиніст.

Вихованець Харківської середньої спеціальної школи-інтернату. Закінчив історико-теоретичний факультет Харківського державного університету мистецтв імені Івана Котляревського. Другу вищу освіту за спеціальністю “орган” здобув у Національній музичній академії України (клас заслуженої артистки України, професора Галини Булибенко).

Професійну майстерність як органіст і клавесиніст вдосконалював у магістратурі Санкт-Петербурзького державного університету (2008).

Станіслав Калінін є стипендіатом Вагнеровського фестивалю в Байройті (Німеччина, 2002), неодноразово був відзначений як кращий концертмейстер на міжнародних конкурсах. У 2009 році був нагороджений Почесною грамотою Кабінету міністрів України та Подякою Прем’єр-міністра України.

Свою карʼєру як органіст розпочав у 2002 році у Харківській обласній філармонії, у 2006-2008 рр. був художнім керівником Будинку органної та камерної музики Харківської обласної філармонії.

Концертує у Європі, США, Китаї.

За роки роботи в Харківській філармонії зіграв більше 1200 концертів, в тому числі близько 100 різноманітних сольних програм. Концертні програми містять органну музику різних стилів, епох та національних шкіл. Автор багатьох власних перекладень інструментальної та вокальної музики для органа.

Просимо мати з собою документ, що посвідчує особу.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Квитки можна придбати:

у касі Органного залу щодня з 13:00 до 19:00

онлайн на https://lviv.kontramarka.ua/uk/concert/lvivskij-or...

//вікові обмеження: ~7+//

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код