Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Гармонія сфер" концерт
02 травня 2024

"Гармонія сфер" концерт

Ціна: 100-500 грн

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28
Купити квиток
100-500 грн
Купити квиток

Замовити квитки на ""Гармонія сфер" концерт"

Тривалість події — 90 хвилин.
02 трав., четвер

Про подію

Мистецьке дійство присвячене постаті Євгена Лисика (1930-1991) – народного художника України, лауреата Національної премії України імені Т. Шевченка, багатолітнього головного художника Львівської національної опери.

Симфонічна музика та художні полотна Майстра поєднаються у творчому діалозі поколінь та сформують неповторну “партитуру” взаємодії двох видів мистецтва.

Масштабні творчі роботи Євгена Лисика “оживуть” завдяки вражаючій 3D-проєкції та світловим ефектам. Вони наповняться багатогранним звучанням оркестру, тоді як симфонічні твори збагатяться емоцією, барвою та кольором картин художника.

“Часто одухотворені найкращі полотна, як і кращі зразки світової музики, по суті, народжуються з того ж самого зерна – духовного начала, яке проростає і розцвітає у звуках, а десь – у фарбах.

Феномен єдності цих різних і близьких форм й став поштовхом для їх одночасного втілення у нашій “Гармонії Сфер”. Можливо, наша подія буде не лише вишуканою насолодою для наших слухачів і глядачів, а й новим стимулом до творчості митців у цих високих і близьких жанрах мистецтва”, – розповів автор проєкту Мирон Юсипович.

Виконавці:

Симфонічний оркестр Львівської національної опери

Диригент – Мирон Юсипович

У програмі прозвучать композиції Ріхарда Вагнера, Бориса Лятошинського, Гектора Берліоза, Бенджаміна Бріттена, Самуеля Барбера, Отторіно Респігі та ін.

Автор проєкту, диригент-постановник – Мирон Юсипович

Режисер-постановник, сценарист анімації – Антон Литвинов

Художник анімації – Марія Щербак

Художник-постановник – Ярослав Бринь

Художник світла – Олександр Мезенцев

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код