Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 січня 2020

З нами Бог! Розумійте народи…

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

З нами Бог! Розумійте, народи: різдвяне таїнство на головній сцені Львова

З нами Бог! Розумійте, народи - це традиційна концертна програма, яка ставиться не тільки під Новий рік, а й на Різдво Христове - один з найважливіших свят для всіх віруючих. У ці свята можна насолодитися дійством, що організовує театр опери та балету, презентуючи українські колядки і щедрівки, а також міжнародні святкові хіти в новому виконанні. Квитки можна купити за вартістю 50-400 гривень залежно від обраного і бажаного місця.

Святкова атмосфера, популярні новорічні пісні і колядки в концертній програмі

«З нами Бог! Розумійте, народи» є вінцем мистецтва, в якому беруть участь артисти різних жанрів. Так, на сцені можна буде насолодитися українським хором, а також симфонічним оркестром, які презентують нове аранжування популярних пісень. Характерним для цього концерту є той факт, що його творці презентують не лише автентичну українську музику, а й маловідомі пісенні твори різних народів світу. Це допоможе зануритися в атмосферу такого Різдва, яким його бачать представники різних країн і націй, а також відчути на собі всю силу класичної музики і голосу.

Зі сцени прозвучать такі популярні колядки:

  • Щедрик;
  • Господь народжується;
  • З берега до берега;
  • Добрий вечір;
  • Тиха ніч;
  • Небо і земля;
  • Дивна новина і інші.

Побачити Різдво таким, яким колись воно було недоступне - можна виключно у львівській опері разом з рідними і близькими, для цього не забудьте потурбуватися про квитки!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код