Категорії Інформація
Каси Додати подію
ALEKSEEV
14 лютого 2019

ALEKSEEV

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

ALEKSEEV знову дає концерт в Україні!

Микиті Алексєєву знадобилося всього два роки для підкорення музичного Олімпу. Молодий виконавець регулярно збирає аншлаги на своїх виступах в Ізраїлі, Естонії, Латвії, Туреччини, Росії, Азербайджані та інших країнах, і нарешті-то співак повертається в Україну! У День всіх закоханих, 14 лютого 2019 року, відбудеться велике сольне шоу у Львові, в клубі «Малевич». Встигніть купити квитки на концерт ALEKSEEV на нашому сайті. Також ви можете замовити їх з доставкою. Ціна варіюється від 290 до 1500 гривень.

Чому концерт музиканта - захід, однозначно заслуговуючий відвідування?

Пісні Алексєєва б'ють без промаху і завжди знаходять відгук у серцях слухачів різного віку. І нехай його шлях був досить тернистим, і з першого разу пройти далі першого ефіру в програмі «Голос країни» йому не вдалося, зараз його із задоволенням запрошують на заходи різного рівня і масштабу. Так саме Микита виступав на конкурсі «Євробачення 2018» від Білорусі. Саме завдяки його пісням тисячі підлітків і молодих людей знайшли питання на відповіді. Серед найпопулярніших композицій співака такі:

  • Пьяное солнце;
  • Снов осколки;
  • Океанами стали;
  • Відчуваю душею.

Кліпи Алексєєва набирають десятки мільйонів переглядів, завдяки чому він вже встиг отримати срібну кнопку від YouTube. А на телешоу «Танці з зірками» під його пісню Мішель Андраде зі своїм партнером показали прекрасний ліричний танець. Майбутня подія обов'язково розкриє Микиту з нового боку, адже не буде ніякої фонограми, тільки живе виконання улюблених хітів.

Альбом виконавця, який отримав назву «Пьяное солнце», в день виходу став лідером чарту iTunes відразу в декількох країнах СНД. Гастрольний графік артиста розписаний на півроку вперед, але кожного разу, виходячи на сцену, він викладається на повну. Це одна з головних причин, чому його люблять, цінують, поважають і відвідують музичні події не один раз, а мінімум 2. Тому не втрачайте даремно час і швидше замовте квитки собі, дітям, друзям в якості подарунка на це грандіозне шоу у Львові, в цьому вам допоможе сайт нашої афіші!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код