Категорії Інформація
Каси Додати подію
24 грудня 2022

Christmas по-Львівськи

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна філармонія
м. Львів, вул. Чайковського, 7

Про подію

"Christmas по-Львівськи" у Львові!

24 грудня 2022 року у Львівській національній філармонії відбудеться черговий та завжди довгоочікуваний різдвяний концерт від Lviv Jazz Orchestra "Christmas по-Львівськи" у Львові. Проект колективу демонструє унікальний підхід до різдвяних урочистостей та гулянь, що втілює актуалізацію інтересів аудиторії при  збереженні традицій. По суті, це звичні українські колядки, лише у нових яскравих аранжуваннях та сучасних музичних ритмах. Тут лежить просто величезний простір для експериментів та творчості, до того ж найкращі львівські артисти та Big Bang LJO допомагають втілити цю феєричну атмосферу свята з ноткою таємниці.

Великий різдвяний концерт

Щороку Lviv Jazz Orchestra творчо переробляють програму різдвяних концертів. Щось йде, щоб звільнити місце новим оригінальним аранжуванням, змінюється репертуар та запрошуються інші артисти. Хоча за ці роки склалося коло чудових виконавців, які завжди радо відгукуються на наш поклик. Можна сказати, що ці зірки вже стали справжніми візитними картками проекту "Christmas по- Львівські". Серед них: Зіновій Карач, Павло Пігура, також завжди присутній Big Bang самого оркестру та найкращі солісти Музичної академії. Однак і цього року, як і раніше, не обійдеться без приємних несподіванок!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виступ Lviv Jazz Orchestra зі святковою програмою "Christmas по-Львівськи", купуйте квитки на сайті та в касах міста. На вас чекає ще безліч музичних концертів в афіші міста Львів, слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Де зустріти чудове свято Різдва у Львові? Іншого вибору просто немає, лише на концерті "Christmas по-Львівськи"!

  1. Цікава музична шоу-програма
  2. Найкращі артисти та сучасний оркестр
  3. Затишне свято у колі близьких людей
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код