Категории Информация
Кассы Добавить событие
06 ноября 2022

Органний Концерт Галини Булибенко

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Львовский органный зал
г. Львов, ул. Степана Бандеры, 8

О событии

Подія відбувається в рамках серії концертів відкриття ювілейного 55 концертного сезону.

Сольний концерт органної легенди, послідовниці фундатора української органної традиції Арсенія Котляревського – Галини Булибенко. Виконавиця є однією з провідних органісток України, яка й сьогодні веде активну концертну діяльність. Як солістка вона брала участь у міжнародних фестивалях в Україні, Німеччині, Чехії, Словаччині, Швейцарії, Польщі, Нідерландах, Литві, Латвії, Естонії та інших країнах.

Про високий професіоналізм Галини Булибенко свідчить її багаторічна педагогічна діяльність: її студенти провадять успішну органну кар’єру як в Україні, так і далеко за її межами. Особливо пишаємося тим, що Галина є головним педагогом Львівської органної резиденції для молодих музикантів, яка щорічно проводиться на базі Органного залу.

Виконавиця:

Галина Булибенко – орган (Київ)

Програма:

Макс Регер – Інтродукція і пасакалія ре мінор

Флор Петерс – “Піснь Океану”

Габріель Пʼєрне – Прелюдія

Моріс Дюруфле – Прелюдія

Теодор Дюбуа – “У раю”, “Вечірня пастораль”

Луї Вʼєрн – “Місячне світло”, “Вестмінстерські дзвони”

Про виконавицю:

Галина Булибенко – органістка, викладачка, керівниця органного класу Національної музичної академії, Заслужена діячка мистецтв України.

Вищу музичну освіту здобула у Київській консерваторії по класу фортепіано (доц. В.М. Сагайдачний). З 1970 року розпочала займатись у класі органа (проф. А.М. Котляревський). У 1973 році закінчила консерваторію по класу фортепіано і розпочала роботу в консерваторії. Закінчила клас органа і поступила в асистентуру-стажування і закінчила її за фахом органного виконавства. У 1978 році розпочала педагогічну роботу, а через два роки – в органному класі консерваторії.

Як органний виконавець стажувалась у провідних органістів Європи: В. Шетеліха та Е. Фон Камеке (Німеччина), М. Шлехта (Чехія), Ф. Клінди (Словаччина) та інших, відвідувала майстер-класи Л. Кремера (Австрія). Галина Булибенко є лауреатом І-го національного конкурсу органістів (1982). За великий внесок в розвиток музичної культури їй присвоєно почесне звання Заслуженого діяча мистецтв України (1995).

Нині Галина Булибенко продовжує педагогічну діяльність у Національній музичній академії, очолює клас органа. Її випускники — відомі українські органісти, солісти філармоній та будинків органної і камерної музики, педагоги та музичні діячі.

Просимо мати з собою документ, що посвідчує особу.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

 

//вікові обмеження: ~7+//

Предварительный заказ
Заявка на промо-код