Категорії Інформація
Каси Додати подію
06 листопада 2022

Органний Концерт Галини Булибенко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Подія відбувається в рамках серії концертів відкриття ювілейного 55 концертного сезону.

Сольний концерт органної легенди, послідовниці фундатора української органної традиції Арсенія Котляревського – Галини Булибенко. Виконавиця є однією з провідних органісток України, яка й сьогодні веде активну концертну діяльність. Як солістка вона брала участь у міжнародних фестивалях в Україні, Німеччині, Чехії, Словаччині, Швейцарії, Польщі, Нідерландах, Литві, Латвії, Естонії та інших країнах.

Про високий професіоналізм Галини Булибенко свідчить її багаторічна педагогічна діяльність: її студенти провадять успішну органну кар’єру як в Україні, так і далеко за її межами. Особливо пишаємося тим, що Галина є головним педагогом Львівської органної резиденції для молодих музикантів, яка щорічно проводиться на базі Органного залу.

Виконавиця:

Галина Булибенко – орган (Київ)

Програма:

Макс Регер – Інтродукція і пасакалія ре мінор

Флор Петерс – “Піснь Океану”

Габріель Пʼєрне – Прелюдія

Моріс Дюруфле – Прелюдія

Теодор Дюбуа – “У раю”, “Вечірня пастораль”

Луї Вʼєрн – “Місячне світло”, “Вестмінстерські дзвони”

Про виконавицю:

Галина Булибенко – органістка, викладачка, керівниця органного класу Національної музичної академії, Заслужена діячка мистецтв України.

Вищу музичну освіту здобула у Київській консерваторії по класу фортепіано (доц. В.М. Сагайдачний). З 1970 року розпочала займатись у класі органа (проф. А.М. Котляревський). У 1973 році закінчила консерваторію по класу фортепіано і розпочала роботу в консерваторії. Закінчила клас органа і поступила в асистентуру-стажування і закінчила її за фахом органного виконавства. У 1978 році розпочала педагогічну роботу, а через два роки – в органному класі консерваторії.

Як органний виконавець стажувалась у провідних органістів Європи: В. Шетеліха та Е. Фон Камеке (Німеччина), М. Шлехта (Чехія), Ф. Клінди (Словаччина) та інших, відвідувала майстер-класи Л. Кремера (Австрія). Галина Булибенко є лауреатом І-го національного конкурсу органістів (1982). За великий внесок в розвиток музичної культури їй присвоєно почесне звання Заслуженого діяча мистецтв України (1995).

Нині Галина Булибенко продовжує педагогічну діяльність у Національній музичній академії, очолює клас органа. Її випускники — відомі українські органісти, солісти філармоній та будинків органної і камерної музики, педагоги та музичні діячі.

Просимо мати з собою документ, що посвідчує особу.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

 

//вікові обмеження: ~7+//

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код