Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 березня - 01 травня 2024

Жізель

Ціна: 100-750 грн

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28
Вибрати дату

Замовити квитки на "Жізель"

Тривалість події — 120 хвилин.
28 бер., четвер
28 квіт., неділя
01 трав., середа

Про подію

А. Адан. Балет «Жізель»

Ласкаво просимо у вишуканий світ балету! Якщо ви шукаєте захоплюючу та емоційну подію, ми раді запросити на балет «Жізель» у постановці Львівської національної опери.

«Жізель» – романтичний балет французького композитора Адольфа Адама, у якому поєднались чуттєва музика та танцювальна майстерність. У постановці Львівської опери ви зможете насолодитися мистецтвом танцю у виконанні відомих солістів балету, які перенесуть глядачів у світ романтики, інтриг та чарів.

Це історія кохання і розчарування, де неправильні вчинки можуть призвести до руйнування навіть найсильніших почуттів. Юна та красива Жізель безмежно закохується в Альберта, але дізнавшись про його заручини з іншою, помирає від горя.

Вражений, Альберт приходить вночі на її могилу просити прощення, але потрапляє під дію чарів вілліс – юних дівчат, що померли до весілля. Та Жізель рятує його і назавжди прощається з коханим.

Не пропустіть можливість перенестися у світ краси! Замовляйте квитки на «Жізель» від Львівської опери зараз та насолоджуйтеся балетним шедевром разом з нами!

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код