Категорії Інформація
Каси Додати подію
Волинський народний хор. Вперед, соколи
28 березня 2023

Волинський народний хор. Вперед, соколи

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

Волинський хор з програмою "Вперед, соколи!" у Львові

На сцені Національного театру ім. М. Заньковецької у Львові виступить відомий український Волинський хор з войовничою програмою "Вперед, соколи!" 28 березня. І роблять вони це заради наших славетних воїнів зі ЗСУ. Тому з кожного купленого квитка частина грошей піде на потреби українській армії. 

Таким чином завітавши на концерт, ви не тільки зможете відпочити, а долучитесь до загальної благодійної справи. Тож причин стати частиною цієї події чимало! 

До речі, в театрі ім. М. Заньковецької проходить безліч подій, метою яких є збір коштів для ЗСУ. Подивіться в афіші, куди маєте нагоду сходити, відпочити та допомогти. 

Про Волинський хор та "Вперед, Соколи!"

Свій творчий шлях Волинський хор, або як його називаю "Волинь", розпочав у 1978 р. З того часу творчим колективом було здійснено тисячі концертів по всьому світу, отримано безліч нагород та відзнак. 

Нова програма хору "Вперед, соколи!" була створена після 24 лютого, а з травня колектив почав активно гастролювати. У програму концерту увійшли давні пісні (зокрема, повстанські та стрілецький), але завдяки творчому підходу кожна пісня звучить по сучасному. 

Родзинкою вечора стане пісня на слова Івана Багряного "Вперед, соколи!", яка за словами художнього керівника хору Олександра Стадніка, є гімном не тільки їх концерту, а української Перемоги. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код