Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 листопада 2018

Володимир Малахов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Балет світової величини на сцені Львівського театру!

26 листопада 2018 року в Львівському театрі опери та балету відбудеться грандіозний виступ Володимира Малахова. Цю сцену кращий танцівник ХХ століття розділить із зірками світового балету. В рамках запропонованої програми, артисти продемонструють унікальну програму класичного і сучасного танцю. Бажаєте поринути у світ танцю і відчути його, поспішайте купити квитки на нашому сайті, замовляйте з доставкою або в касах Львова. Ціна квитків від 120 до 1750 гривень.

Творчий шлях Володимира Малахова

Свою грандіозну кар'єру українець Володимир Малахов почав в Москві. Після, артист в якості запрошеного виконавця брав участь в театральних спектаклях Нью-Йорка, Берліна, Відня, Штутгарта. Володимиру вдалося зайняти посаду керівника балетних труп в Німеччині і Японії. Щорічно, в Києві, артист ставить постановки майбутнім хореографам. Постановки одного з кращих танцівників світу, мали великий успіх в театрах Європи і Японії.

У запропонованій Володимиром Малаховим програмі, кожен гість балету зможе відчути танець і прожити його разом з артистом. Це унікальна можливість отримати справжнє задоволення від майстерності світових зірок балету, зібраних на одній сцені.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код