Категорії Інформація
Каси Додати подію
“Різне”. Виставка живопису Гліба Рахманіна
03 травня - 04 липня 2024

“Різне”. Виставка живопису Гліба Рахманіна

Ціна: 30 грн

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8
Вибрати дату

Замовити квитки на "“Різне”. Виставка живопису Гліба Рахманіна"

Тривалість події — 60 хвилин.
03 - 15 травня
16 - 31 травня
01 - 15 червня
16 - 30 червня
01 - 04 липня

Про подію

“Я зобразив те, що бачив. Реалістично і стилізовано. У різних техніках. Зупинись. Подумай. Усміхнись. Кожна робота – окрема маленька історія, котра говорить мовою кольору. Кожне полотно має емоцію. Усі вони різні, але змушують відчувати”, – так говорить про свою виставку “Різне” художник Гліб Рахманін.

На виставці представлені різні за стилем і жанром роботи. Основу складають дві серії – пейзажі та стилізовані картини з серії “Бабки”. Також є окремі, важливі для автора роботи.

“Моя виставка є глибоким відображенням різноманітності та складності людського досвіду через призму мистецтва. Вона поєднує саркастичні та перебільшені відтінки з ідеалізованою реальністю, відкриваючи нові глибини і перспективи для рефлексії”, – пояснює художник.

Кожен експонат виставки запрошує глядача в інтелектуальну та емоційну подорож, змушуючи задуматися, сміятися та відчувати емоційний зв'язок з кожним представленим твором. Через різні теми та замисли, ми відкриваємо спільний рідний спокій минулого, сьогодення та майбутнього, створюючи атмосферу надії та відпочинку для душі.

Ця виставка є місцем, де мистецтво об'єднується з емоціями, створюючи унікальний досвід для кожного відвідувача і залишаючи за собою слід в розумінні та враженнях про мистецьке багатство людського життя.

Про художника:

Гліб Рахманін – львівський художник, куратор галереї Львівського органного залу, член Національної асоціації художників та скульпторів України. 

Основи живопису вивчав у Дрогобицькій дитячій художній школі, паралельно відвідував курс з іконопису у майстерні при Інституті Пресвятої Трійці. Навчався у Стрийському художньому училищі. Студент Української академії друкарства.

Першу авторську виставку “Ortus” провів у червні-липні 2022 року. У 2023 році, в рамках проєкту Ukrainian Live, створив серію графічних портретів українських композиторів для виставки, що експонувалася у Львові та Рівному. З 2022 року по сьогодні написав три монументальні портрети українських композиторів (постійне експонування у Органному залі).

Виставка діє до 7 червня, щодня з 13:00 до 18:30. Вхід в Галерею органного залу – за вхідним квитком, який дає також право відвідування концертного залу. Квитки можна придбати у касі чи онлайн на сайті kontramarka.ua.

Концертний зал працює відповідно до безпекових рекомендацій Львівської міської ради.

//Ця подія буде цікава відвідувачам від ~7 років.//

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код