Категорії Інформація
Каси Додати подію
Василь Попадюк.Всеукраїнський Тур
10 жовтня 2017

Василь Попадюк.Всеукраїнський Тур

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Василь Попадюк — український скрипаль, якого називають «українським Паганіні», піаніст, засновник гурту PapaDuke, з яким їздить світом, граючи музику у стилях world music, latino, gypsy, jazz. Уміє грати на 15 музичних інструментах, а кожен з музикантів гурту теж грає на кількох музичних інструментах. Має композиторський талант. Концерти віртуоза збирають численну аудиторію 150–200 разів на рік. Часто виступає в Україні. Заслужений артист України (з 2009).

З 1997 року живе і працює у м. Торонто (Канада). Одружений з донькою українського політика Степана Хмари Соломією і має трьох доньок — Моряну, Софійку та Катрусю. У сім’ї розмовляють українською.

У 2003 році взяв участь у телевізійному шоу «Велика музична канадська мрія», де змагався з 15 тисячами інших скрипалів. У фіналі виконував гуцульську фантазію і посів друге місце.

В Іспанії його називають «Живим нервом», «Маестро скрипка», в Америці — «Золотою скрипкою», в Канаді, де він переміг у півфіналі конкурсу СВS Great Canadian Music Dream, — «Сучасним Паганіні». Ним захоплюється і пишається українська діаспора американського континенту: «ще один наш феномен», «ще один, хто славить Україну».

Зараз у Василя шалений успіх, пік його популярності. Його сьогоднішній репертуар і стиль виконання називають World Musiс. Вважають, що він створив свій власний жанр, звівши докупи класичну слов’янську, фольклорну, циганську, популярну музику і джаз. Його композиції неповторні. Ніхто до нього такого досвіду не мав. Власні уподобання формують його репертуар.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код