Категорії Інформація
Каси Додати подію
Uriah Heep
11 листопада 2022

Uriah Heep

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

Uriah Heep у Одесі!

11 листопада 2022 року Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного запрошує всіх на виступ неймовірних та легендарних монстрів хард-року Uriah Heep в Одесі. Він пройде у серії концертів великого ювілейного туру на честь 50-річчя цього чудового британського колективу. Їхній творчий шлях бере початок у самому кінці знакових для рок-музики 60-х років минулого століття. Посилені гітарні рифи тоді були чимось абсолютно новим, і багато популярних груп "жорсткого" рок-напрямку зародилися приблизно в ті роки. Спочатку музиканти грали під назвою Spice, але потім до складу приєднався віртуозний клавішник Кен Хенслі, а назву музичного колективу вирішили змінити.

Крім важких гітарних рифів, творчість рок-групи відрізнялася стилістичним розмаїттям, фентезійною лірикою та помітно великою кількістю клавішних партій. Фірмовим знаком їхнього стилю в золоті для групи сімдесяті були ефектні партії бек-вокалу зі складними мелодійними гармоніями та драматичний вокал Девіда Байрона.

Великий ювілейний концерт

Uriah Heep вдалося створити собі пізнаване ім'я та власне оригінальне звучання, де хард-рокові елементи вдало збагачувалися прийомами інших рок-напрямків, а жорсткий саунд межував навіть із металом. Їхні невпинні пошуки цікавих рішень та експерименти зі стилем багато в чому сприятливо позначилися на історії розвитку хард-року та вплинули на інших зірок цього жанру. За п'ятдесят років насиченого творчого шляху бенд записав у студії понад двадцять лонгплеїв, які за лише 1970-ті роки були розпродані кількома десятками мільйонів копій у світі. Кількість їх яскравих живих виступів перевалила за чотири тисячі, а записи було видано на 21 платівці та на 17 відео.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на запеклий ювілейний виступ британців Uriah Heep в Одесі, заздалегідь бронюйте місця та купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси чекають на вас на сторінках нашого порталу.

Приїзд яких культових зірок хард-року 70-х точно не варто пропускати в Одесі? Ювілейний концерт Uriah Heep!

  1. Чудові композиції та топові хіти групи
  2. Колектив, який вплинув на всю історію хард-року
  3. Рідкісний шанс взяти участь у неймовірній події
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код