Категорії Інформація
Каси Додати подію
Uriah Heep
10 листопада 2022

Uriah Heep

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Uriah Heep у Львові!

10 листопада 2022 року Театр опери та балету запрошує гостей на виступ культового хард-рок-колективу Uriah Heep у Львові. Легендарні британці завітають до нашої країни у рамках великого ювілейного туру, який заплановано на честь 50-річчя творчої історії цієї чудової групи. Вперше майбутні зірки зібралися під цією назвою в 1969 році в Лондоні і передбачили появу жанру, який тільки-но починав набувати рис. Крім гітарних рифів, музика колективу відрізнялася стилістичним різноманіттям, фентезійною лірикою і помітним розмаїттям клавішних партій. Фірмовим знаком їхнього стилю в золоті для гурту сімдесяті були ефектні партії бек-вокалу зі складними багаточастинними гармоніями і драматичний вокал Девіда Байрона. Багато в чому експерименти гурту стали основою для розвитку інших популярних рок-колективів та всього музичного жанру.

Великий ювілейний концерт

Звісно ж, цим англійцям вдалося завоювати відданість фанатів за свою 50-річну плідну історію музичної творчості. Багато в чому сприяв популярності британського колективу унікальний музикант, а також чудовий клавішник Кен Хенслі. У результаті бенд здійснив чимало подвигів: випустив у світ понад два десятки студійних альбомів, багато з яких потім розійшлися  неймовірним тиражом. Кількість їх феноменальних концертів перевалила за чотири тисячі, а записи живих виступів було видано на 21 платівці та на 17 відео. Так, вони не раз виступали на розігріві у популярних виконавців, але скільки з  цих команд своїм успіхом зобов'язані саме цим хлопцям?!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на феєричний ювілейний концерт Uriah Heep у Львові, заздалегідь бронюйте місця та купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші міста Львова чекають на вас на сторінках нашого порталу.

Повернення яких культових зірок рок-музики не можна пропустити у Львові? Ювілейний виступ самих Uriah Heep!

  1. Чудові композиції та топові хіти групи
  2. Колектив, який вплинув на всю історію хард-року
  3. Рідкісний шанс взяти участь у неймовірній події
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код