Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ukrainian Wine Festival Bukovel Ексклюзивна дегустація в оглядовому колесі від виноробні SHABO
19 листопада 2023

Ukrainian Wine Festival Bukovel Ексклюзивна дегустація в оглядовому колесі від виноробні SHABO

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Буковель «Колесо огляду»
Буковель «Колесо огляду»

Про подію

19 листопада, 11:00 відбудеться ексклюзивна дегустація в оглядовому колесі від виноробні SHABO.

Виноробня SHABO - сімейний бізнес родини укурідзе, що заснований на більш ніж 2000-річних традиціях виноробства.

SHABO - це тернистий шлях від найдавнішого українського винного заводу, який розташований у селі Шабо на Одещині, до однієї з найкращих українських виноробень, що виготовляє тихі й ігристі вина, коньяк і виноградну горілку з 2003 року. Протягом цього часу компанія невпинно представляє Україну на винній мапі світу:

Отримали понад 500 нагород з найавторитетніших конкурсів світу, серед яких Decanter Wine Awards,Mundus Vini, New York IWC та інші. В 2021 Україна вперше завоювала дві золотих медалі на лондонському Decanter завдяки їх Chardonnay Shabo Grande Reserve 2015 i Cabernet Shabo Grande Reserve 2017, які отримали 95 балів із 100.

А вже у 2023-му - перша в історії конкурсу Decanter Wine Awards платина для українських вин -за Мускат Оттонель Limited Edition Vintage Dessert 2016.

Експортують свої вина до 24 країн світу Займають почесне місце у найвідомішому Музеї вина в Бордо. Представлені у винній карті ресторанів Michelin через ексклюзивність українського теруару та сортів. Брали участь в унікальній презентації найкращих вин світу в паризькому готелі George V та у дегустації вин високої гамми в Монако.

Мають унікальний промислово-туристичний комплекс - Центр Культури Вина, який популяризує культуру та естетику споживання вина серед населення.

Компанія SHABO вірить, що українці мають право пишатися вином своєї країни. Мета компанії забезпечити це право.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код