Категорії Інформація
Каси Додати подію
Туфлі для вбивства
23 грудня 2018

Туфлі для вбивства

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

Туфлі для вбивства: дух гангстерського Різдва у Львові

Театральна вистава - те, що найкраще прикрасить наступаючі зимові свята. Особливо, якщо мова йде про творіння Ігоря Ониська, що носить назву Туфлі для вбивства. У цій божевільній круговерті сюжетних ліній сплелися всі проблеми звичайних сімей, починаючи від найпростіших складнощів і закінчуючи гримучими ревнощами і підозрами в зраді. Крім того, ця комедія відмінно передає не тільки дух Різдва, а й показує справжню чоловічу дружбу такою, як вона є. Купити квитки можна у львівських міських касах, або ж замовити з доставкою за ціною 200-400 гривень.

Захоплююча історія з елементами комедії і детективу

У центрі історії «Туфлі для вбивства» - подружня пара, а саме - чоловік Боб і його дружина Кетті, яку він підозрює в зраді. І яким же було його здивування, коли він, в пориві гніву відкриваючи шафу, щоб виявити там коханця, знаходить оголену жінку. В голові у нещасного Боба - ціла плутанина, серед якої з'являється одна божевільна думка: помститися дружині і зробити вигляд, що він зрадив її з чоловіком. На цю роль він вибирає свого кращого друга, якого і приводить додому. Та тільки от перед тим, як розгорається сімейний скандал, в будинку виявляються дві інших дійові особи - члени гангстерського угруповання, що відкривають стрілянину.

Сходити на цей спектакль варто, тому що:

  • Він допоможе набратися доброго, святкового настрою;
  • У його ході можна буде від душі посміятися;
  • Він покаже життя простої сім'ї, яке знайоме кожному.

Чим же закінчиться ця божевільна історія? Дізнайтеся напередодні головного свята року. Для цього потрібно лише заздалегідь придбати квитки, адже до події залишилося зовсім не багато часу!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код