Категорії Інформація
Каси Додати подію
16 січня 2024

The Harry Potter symphony

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Коли історії оживають: "The Harry Potter Symphony" у Львові

Якщо ви захоплені казковою історією про Гаррі Поттера, тоді ви обов'язково маєте відвідати шоу-концерт "The Harry Potter Symphony" у Львівському оперному театрі.

"The Harry Potter Symphony" - це концерт, який пройде завдяки симфонічному оркестру Bigshow Orchestra. Саме він виконає музичні композиції із саги "Гаррі Поттер". Керуватиме оркестром сам Любомир Ліщук, а хористи "Timeless Choir" стануть голосом цього вечора.

Купуйте квитки на цей концерт на сайті "Kontramarka", як і на будь-які інші події.

Музичне та візуальне шоу

Bigshow Orchestra - це популярний сучасний оркестр, який став відомим завдяки своїм дивовижним концертам, де є місце не лише музичним творам, а й світловому та візуальному шоу.

Так, у театрі опери у Львові на концерті "The Harry Potter Symphony" ви почуєте композиції Патрика Дойла, Джона Вільямса, Ніколаса Гупера, водночас весь колектив оркестру буде вбраний у форму учнів великої школи магії та чаклунства Гоґвортс, в образі Альбуса Дамблдора виступить Любомир Ліщук.

Також на шоу передбачена візуалізація на великому екрані, будуть зачитуватися уривки з книг Дж. Роулінг. Усе це дасть змогу кожному глядачеві в буквальному сенсі відчути себе частиною чарівного світу. Приходьте!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код