Категорії Інформація
Каси Додати подію
The BEATLES. Легендарні хіти
08 березня 2022

The BEATLES. Легендарні хіти

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

"The Beatles. Легендарні хіти" у Львові!

8 березня 2022 року Театр опери та балету запрошує гостей на особливо яскраву концертну програму "The Beatles. Легендарні хіти" у Львові у виконанні гурту The Backwards - справжнього двійника легендарної ліверпульської четвірки. На глядачів шоу чекає виключно живе виконання всіх композицій, будуть відтворені навіть оркестрові партії. Вражаюча схожість виконавців доповнюється відповідними костюмами, точними копіями музичних інструментів та дивовижно поставленим вокалом. Спів музикантів настільки вдало імітує тон голосу кожного зі знаменитих "Бітлів", що ця подібність неможливо заворожує і вражає.

Концерт рок-хітів ліверпульської четвірки

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт "The Beatles. Легендарні хіти" у виконанні гурту The Backwards у Львові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова є на сторінках нашого сайту.

Куди запросити маму 8 березня у Львові? На виступ The Backwards із ностальгічною програмою "The Beatles. Легендарні хіти"!

  1. Абсолютна подібність
  2. Органічний живий звук
  3. Хіти знаменитого рок-гурту
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код