Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 ТЕНОРІВ. GRAND TENORS SHOW
21 серпня 2021

12 ТЕНОРІВ. GRAND TENORS SHOW

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра)
Площа Святого Юра 5

Про подію

"12 тенорів. Grand Tenors Show" у Львові!

21 серпня 2021 року в Саду собору Святого Юра кращі тенора країни і «BIGSHOW Agency» представлять проект «12 тенорів. Grand Tenors Show »у Львові. Концерт пройде як один із заходів проекту "Україна 30" - цілої серії неймовірно яскравих музичних подій, присвячених тридцятиліттю Незалежності країни. Мета цієї унікальної серії концертів - представити глядачу весь широкий  спектр форм і жанрів української музики і пісенних традицій: від народної творчості до справжньої  класики.

Концерт кращих тенорів

У програмі концерту прозвучать як уривки з відомих класичних опер та оперет, так і фрагменти мюзиклів, оркестрові адаптації та перекладання світових хітів року і поп-музики. Це дозволить слухачеві ширше поглянути на можливості сучасного вокального мистецтва і вийти за рамки стійких стереотипів про академічних виконавців. Концерт тенорів пройде в супроводі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії під керівництвом диригента Володимира Сивохіпа.

Щоб потрапити на концерт "12 тенорів. Grand Tenors Show" у Львові, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше чудових концертів в афіші Львова дивіться у нас на сайті.

Де послухати визнаних тенорів України? На концерті "12 тенорів. Grand Tenors Show" у Львові!

  1. Беруть участь тільки кращі голоси країни
  2. Різноманітна музична програма
  3. Супроводжує оркестр світового класу
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код