Категорії Інформація
Каси Додати подію
TAMERLAN ALENA
06 лютого 2022

TAMERLAN ALENA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

клуб ODEON
вулиця Наукова, 7А

Про подію

TAMERLAN ALENA у Львові!

6 лютого 2022 року у нічному клубі ODEON відбудеться концерт TAMERLAN ALENA у Львові! Легенди R'n'B України понад  десять років дарують свою творчість прихильникам і збирають мільйони переглядів на YouTube. Вже за рік після знайомства і утворення дуету артистів запросила до США студія Universal, де було знято відео на перший вибуховий хіт “Хочу с тобой”. Дебютна платівка гурту вийшла у 2013 році і здобула премію MusicBox у номінації “Кращий альбом”.

Сольний концерт в “Одеон”

Чуттєві, мелодійні композиції TAMERLAN ALENA підкорили шанувальників далеко за межам України, а самі виконавці були номіновані журналом Viva! на здобуття премії “Кращий гурт року”.

Цього вечора партнери на сцені та в житті TAMERLAN ALENA подарують вам неймовірно романтичний вечір і поділяться своїми почуттями з гостями.  Тепла атмосфера запальних ритмів та яскравих емоцій залишить вам найкращі спогади. Щоб потрапити на концерт TAMERLAN ALENA у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дівчину у Львові? На концерт TAMERLAN ALENA!

  1. Найромантичніше побачення
  2. Чудові пісні і можливість потанцювати
  3. Комфортна локація

Тамерлан Альона пісні:

  • “Ты только мой”
  • “Давай полетаем”
  • “Держи меня”
  • “Потоки ветра”
  • “Давай поговорим”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код