Категорії Інформація
Каси Додати подію
Самотнiсть в мережi
07 квітня 2024

Самотнiсть в мережi

Ціна: 250-550 грн

Будинок Кіно
м. Київ, вул. Саксаганського, 6
Купити квиток
250-550 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Самотнiсть в мережi"

Тривалість події — 120 хвилин.
07 квіт., неділя

Про подію

Вистава «Самотність у мережі».

Ще зовсім недавно Януш Вишневський спеціально відвідав прем'єру вистави у Києві, і ось ми знову зможемо насолодитися театральною інтерпретацією великого автора.

Головний польський бестселер початку XXI століття,

найвідоміший і самий неоднозначний роман Януша Вишневського "Самотність в Мережі" - це історія в листах про заборонену і таку жадану любов.

Один з найбільш пронизливих і спірних романів століття.

Ця історія викликала багато суперечок, але нікого не залишила байдужим, адже багатьом людям знайомі і сумніви, і надія, і побоювання, які викликає знайомство в інтернеті і стосунки на відстані. Ось і вони так познайомились. Вона з Польщі, він — з Німеччини. Їх випадкова переписка переросла у справжню пристрасть. Але чи варто зустрічатися і кого ми любимо більше: реальну людину, чи образ, який створила наша уява зі слів, чекання та самотності? Та й взагалі, чи можна назвати це коханням? А якщо й так, що гірше — відстань чи зустріч?

Інтерпретація Тамари і Євгена Морозових. Музика І. Баха, П. Чайковського, Ф. Шопена, французька класична музика. В ролях:

Тамара Морозова, Борис Книженко, Ірина Марчук, Кирило Шевченко.

Тривалість вистави 1 год 40 хв.

Коли: 8 березня, 18:00 Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6 (метро Палац спорту, Площа Українських героїв) Скільки:250 - 550 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код