Категорії Інформація
Каси Додати подію
21 січня 2019

Різдвяна феєрія

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Гурт Олега Кульчицького — колектив з великою історією, який зачаровує своєю майстерністю та винятковістю. «Різдвяна Феєрія» з Гуртом Олега Кульчицького 21 січня 2019році у Львівській опері-це Різдвяна програма з новими колядками, з новими піснями, з новим солістом, лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фіналістом Х-фактора України Дмитром Хвостенко.

Колектив працює в стилі класік етнофольк-модерн.

За час свого існування, Гурт Олега Кульчицького тільки у місті Львові у найпрестижніших залах презентував більше 700 сольних концертів.

Як скрипаль, Олег Кульчицький неодноразово приймав участь у концертах в Національному палаці «Україна»,представляв українське мистецтво у культурних заходах президентів та прем`єр-міністрів європейських та азійських країн, виступав на 8-му з’їзді королівських династій в Парижі, аплодували його виступу на «Слов’янському базарі» в Білорусії, у відкритті днів України в Туркменістані, в Іспанії, в Бельгії, в Англії, в Ізраїлі, в Афінах — у програмі «Зірки України-зірковій Греції».

Програма «Різдвяна феєрія» Гурту Олега Кульчицького -це грандіозне шоу, що занурить кожного в казкову різдвяну атмосферу, здивує Вас і залишить у Вашій пам`яті найкращі враження на довгий час це Різдвяне дійство.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код