Категорії Інформація
Каси Додати подію
Про що мовчать чоловіки
06 квітня 2024

Про що мовчать чоловіки

Ціна: 340-690 грн

Палац культури залізничників «Рокс»
м. Львів. вул. Ю. Федьковича, 54
Купити квиток
340-690 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Про що мовчать чоловіки"

Тривалість події — 150 хвилин.
06 квіт., субота

Про подію

Популярна моновистава «Про що мовчать чоловіки» у Львові

На підтримку ЗСУ та людей покажуть виставу «Про що мовчать чоловіки або дикун FOREVER» у Львові, яку понад 700 разів була поставлена на Бродвеї. Подивитися її можна 6 квітня у Палаці залізничників «Рокс», попередньо купивши квитки.

Що обіцяємо? Буде смішно та весело. І зробить цю виставу такою талановитий актор Олексій Гнатковський. Вже зацікавились? Тоді варто бронювати місця на подію.

До речі, «Про що мовчать чоловіки» це не єдиний варіант цікавих вистав у Львові, подивіться всі події театрів у місті на афіші.

Сюжет «Про що мовчать чоловіки»

«Про що мовчать чоловіки» - це весела моновистава у жанрі stand up, де в епіцентрі сюжету постали чоловічі та жіночі світи, їх відносини. В спектаклі кожен з глядачів віднайде відповідь на питання "Як ужитися зі своєю другою половинкою?". 

Головний герой вистави приміряє безліч образів на себе, щоб показати, якими абсурдними зазвичай бувають сімейні конфлікти та суперечки. І зробить він це з гумором та самоіронією. Ба більше, вам здаватиметься, що Олексій іноді говорить про вас, але запевняємо, що всі присутні побачать в тих образах частину себе. 

І так! Ця вистава має сили змінити вас. Тому приходьте, будемо говорити про серйозні речі несерйозно, але з користю! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код