Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 листопада 2019

Весна священна. Пульчинелла

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Правда під маскою - симбіоз 2 в 1 від львівського театру!

Жителі і гості Львова мають можливість побачити неймовірне шоу, одне з кращих в українському театральному середовищі. На цей раз у Львівській національній опері вирішили випробувати абсолютно незвичний формат. Шляхом поєднання двох абсолютно різних балетних постановок в один спектакль. Що ж з цього вийде? Купуйте квиток на постановку, щоб напевно виявитися в числі тих, хто насолодитися цим видовищем.

Що очікує глядачів на спектаклі?

За основу «Правди під маскою» взято два діаметрально протилежних один одному за духом твори Ігоря Стравінського - «Пульчинелла» і «Весна священна». І ... у режисера Василя Вовкуна і хореографа Марчелло Альджері вдалося створити щось унікальне. Постановки для симбіозу були обрані невипадково, адже обидва твори викликали бурю обговорень з боку театралів і критиків через порушення низки класичних правил (особливо щодо балету). Нехай «Пульчинелла» і оповідає про фальшиві почуття, а «Весна священна» розповідає історію справжньої людини, твори краще сприймаються саме в тандемі. Сполучною ланкою між балетами є маска, зовсім змінивша початкову ідею. Саме її використання в контексті сюжету символізує перехід від фальші до справжніх емоцій.

П'єса 2 в 1 триває рівно 120 хвилин, і цього цілком достатньо, щоб зрозуміти весь сенс творінь Стравінського. Але якщо вам раптом здасться цього мало, ви можете відвідати інші не менш яскраві і цікаві шоу, які цієї зими особливо часто показуються в стінах Львівського національного академічного театру опери та балету:

  • Севільський цирульник;
  • Запорожець за Дунаєм;
  • Лебедине озеро;
  • Попелюшка;
  • Летюча миша.

Замовити або купити квитки на «Правду під маскою» можна на нашому сайті. Тут же їх можна замовити з доставкою. Вартість тікетів варіюється від 50 до 600 гривень. Кажуть, що запрошення на балетну виставу можуть послужити відмінним подарунком для дівчат і хлопців, чоловіків і жінок різного віку, адже п'єса розповідає про важливі проблеми, які зустрічаються протягом усього життя. Тому не пропустіть свій шанс!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код