Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 березня 2022

Попелюшка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Феєрія Львова - Попелюшка

У Львівський театр опери та балету, відкриває завісу чарівної казки Попелюшка для юних глядачів. Музична казка для малюків в 2-х діях, розрахована на дітей від 4-х років. Тривалість вистави - 120 хвилин. Виконання казки українською мовою. Хочете подарувати дітям казку, купіть квитки на нашому сайті львівської афіші, замовляйте з доставкою або поспішайте до кас Львова. Ціна квитків від 40 до 300 гривень.

Казка, яку діти запам'ятають надовго!

Казка Шарля Перро «Попелюшка» - золоте видання, яке буде передаватися з покоління в покоління століттями. Автор торкнувся найбільш важливих почуттів, для людини, про які варто говорити дітям з дитинства:

  • кохання;
  • дружба;
  • відданість;
  • заздрість;
  • злість;
  • підлість.

Згідно з сюжетом казки любов і доброта завжди вища від злості і підлості. Постановка казки - яскрава демонстрація поведінки з боку для малюків в доступній для них формі.
Оповідання про дівчину повної доброти і працьовитості, яку прозвали «Попелюшкою». Її злі сестри і мачуха не дають дівчині сісти, скидаючи на неї всю важку роботу по дому. Зведені сестри постійно дражнять і ображають простодушну дівчину.

Але все стає на свої місця, після того, як хрещена Попелюшки - Фея, допомагає дівчині потрапити на бал. Це чудове перевтілення і історія, повна чудес.

У фіналі, дівчина зустрічається з принцом і між ними спалахує почуття світлої любові, яке карає заздрісних і підлих сестер і мачуху.

Ця музична казка - прекрасна постановка для всієї родини. На сцені поєднуються: приємна музика, яскраві образи і вишукана гра акторів. Все це дарує дітям новорічну і казкову атмосферу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код