Категорії Інформація
Каси Додати подію
Peter Bence
30 вересня 2019

Peter Bence

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

PETER BENCE – один з самих геніальних піаністів сучасності та зірка інтернету з більш ніж 500 мільйонів переглядів.

Піаніст внесений до Книги рекордів Гіннеса, як піаніст-рекордсмен з швидкості повторюваного натизку (репетиції) однієї клавіші (765 клавіш на хвилину).

Його версію хітів Майкла Джексона побачило більше 40 мільйонів глядачів і 620000 поділились відео у його виконанні.

Петер Бенце почав свою кар’єру у віці 4 років. Він став справжнім відкриттям у світі музики.

Зараз він відомий піаніст, композитор, автор пісень та музичний продюсер. Володіючи феноменальними здібностями як виконавця, так и композитора, Петер був зачислений в сучасну школу музики №1 у світі, BerkleeCollegeofMusic у Бостоні, де перебувають самі впливові продюсери в музичній індустрії. Він вчився по класу фортепіано і написанню музики к фільмам.

З 2012 року Петер почав гастролювати по Америці, Канаді, Європі та Азії. Також рекордсмен почав вести комерційну діяльність: писати музику для телебачення, кіно, театральних постанов, кроткометражних і документальних фільмів, а також пісні популярних виконавців. Тільки минулого року він виступив у 20-ти країнах та відкрив ВВС Proms в Гайд парку для 50-ти тис. гостей.

Надприродний талант Бенце у сукупності з придбаними знаннями музичного виробництва, дозволили йому створити унікальне звучання та розширити свої межі, як у технічному так і в артистичному сенсі.

Влітку 2015 року він представив в інтернеті свою віртуозну фортепіанну версію відомої пісні «Bad» Майкла Джексона поєднану з піснею «Smooth Criminal», яка зробила його відомим на весь світ. Відео переглянуло 13 млн чоловік за перші 10 днів, і більше 200000 поділилось цим у фейсбуці.

До справжнього моменту у відео більш 30 млн переглядів, ним поділилось більше 620 000 разів у фейсбуці.

Цей неймовірно талановитий і темпераментний артист вже виступав в Ізраілі, зібрав два повних аншлаги.

Цього разу на концерті Петер Бенце виконає свої нові хіти, приголомшливі по аранжировці та рівню виконання: кевери пісень SIA ,CharliePuth, LuisFonsi, Beatles, а також SIA ,CharliePuth, LuisFonsi, Beatles, Фібоначчі та інші.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код