Категорії Інформація
Каси Додати подію
Органний концерт Валерії Балаховської
08 жовтня 2021

Органний концерт Валерії Балаховської

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Валерія Балаховська у Львові!

8 жовтня 2021 року у Львівському органному залі відбудеться сольний органний концерт Валерії Балаховської у Львові. Талановита органістка є солісткою Національного будинку органної та камерної музики України і заслуженою артисткою країни. Широкий репертуар виконавиці включає в себе маловідомі твори сучасних і класичних композиторів, а також  світову класику і абсолютно нові музичні твори українських і зарубіжних сучасників.

Концерт органної музики

Органістка - одна з кращих українських виконавиць і гідно представляє цю школу на своїх зарубіжних гастролях, географія яких включає Австрію, Німеччину, Польщу, країни Балтії, Росію, Білорусію, Молдову та інші країни. Не раз брала участь у фестивалях органної музики міжнародного масштабу, а також займалася популяризацією органу на радіо і телебаченні. Виступає як соло, так і в супроводі інструментальних ансамблів або сольних вокалістів.

Щоб потрапити на органний концерт Валерії Балаховської у Львові, купуйте квитки на сайті і в касах органного залу. Ще більше концертів в афіші Львова дивіться у нас на сайті.

Де послухати орган у Львові? На концерті Валерії Балаховської у Львівському органному залі!

  1. Одна з кращих українських органісток
  2. Маловідомі рідкісні твори
  3. Близьке до оригінального виконання
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код