Категорії Інформація
Каси Додати подію
Органний концерт Світлани Позднишевої
21 жовтня 2020

Органний концерт Світлани Позднишевої

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

"Органний концерт Світлани Позднишев" у Львівському органному залі

Органна музика може бути урочистою та громогласною, ніжною та проникливою, дзвінкою та невагомою, задумливою та тужливою, життєрадісною та наповненою сотнями голосів.

Орган здатний наслідувати птахів та людський спів, він може повторити звук десятків інструментів чи замінити цілий оркестр.

Від Баха-батька до Баха-сина, від північно-німецького бароко до французького симфонізму Сен-Санса, від органної зірки італійського романтизму Падре Давіде до модерного композитора та органіста Роя Стоутона. Все в концерті Світлани Позднишевої.

Світлана Позднишева - орган

Й.С. Бах – Прелюдія і фуга до мінор

Д. Фрескобальді – Токата №11

Г. Муффат – Токата №1

К.Ф.Е. Бах – Соната

Падре Давіде да Бергамо – Сонатіна

К. Сен-Санс – Рапсодія на бретонські мелодії №3

Р. Стоутон – “Аладдін”, “Алі-Баба та 40 розбійників”

Про виконавицю:

Світлана Позднишева – піаністка, органістка, клавесиністка.

Навчалась у Львівському державному музичному училищі та Львівській національній музичній академії. Саме тут виокремилася основна сфера її творчих зацікавлень – твори українських композиторів та музика ХХ-ХХІ століття.

Її діяльність дуже різноманітна: виступає з сольними концертами, у фортепіанному дуеті “Світлотінь” із Ольгою Стрілецькою, в камерних ансамблях, проводить концерти-лекції, створює відео-уроки про клавішні інструменти, організовує міжмистецькі події.

Навчання гри на органі розпочала у класі Івана Духнича, на майстер-класах в Утерах (Чехія) у Лоренцо Гієльмі та продовжує вдосконалювати майстерність на приватних уроках та лекціях.

Завершила асистентуру-стажування Львівської національної музичної академії в класу доцента Довганя Петра Володимировича у 2017 році. З 2013 року працює в ЛНМА концертмейстером на кафедрах скрипки та диригування. Виступала з концертами у багатьох містах України, Чехії, Польщі та Німеччини, брала участь у різноманітних майстер-класах і фестивалях, таких як “Ніч у Львові”, “Музичні салони в музеї етнографії”, “Камерні Вечори в Академії”, “Dzenzelivka Classical Week” та “ЛюдкевичФест”.

Зверніть увагу, що у зв'язку з правилами карантину кількість квитків обмежена та діє масковий режим!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код