Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ольга Кульчинська у Львові
18 жовтня 2020

Ольга Кульчинська у Львові

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Ольга Кульчинська в Львівському органному залі

Українське сопрано, якій опладують Метрополітен-опера, Паризька та Баварська опери. Переможниця конкурсу Франциско Віньяса та Опералії Пласідо Домінго. Її голос називають яскравим та енергійним, а її сценічну гру - магнетичною.
Ольга Кульчинська співатиме на сцені Львівського органного залу чарівні арії та романси - від Персела до Чайковського. Їй акомпонуватиме видатний львівський піаніст Андрій Макаревич.
Це буде вечір щирих емоцій та глибинної краси!
 
Ольга Кульчинська - сопрано
Андрій Макаревич - фортепіано
 
Г. Персел - “Якби музика була їжею кохання”
Й.Гайдн - “Розум, володар думок” (з опери “Світ на Місці”)
В.А. Моцарт - “Пісня розлуки”
В.А. Моцарт - Арія Донни Анни “Жорстокий… Не кажи мені” з опери “Дон Жуан”
Л.В. Бетовен - “Я люблю тебе”
Ф. Шуберт - “Гретхен за прялкою”
Р. Шуман - “Відданість”
Ф. Ліст - “Миру я не знаходжу”
Г. Фаре - “Після сну”.
Г. Фаре - “Метелик і квітка”
Ж. Массне - Арія “Давай, прощавай” з опери “Манон”.
Л. Деліб - Болеро “Доньки Кадіса”
Дж. Пуччіні - Арія”Звідки вона вийшла щасливою” (“Donde lieta uscì”) з опери “Богема”
С. Рахманінов - Романс “Крисолов”
С. Рахманінов - Романс “Бузок”
П. Чайковський - Серенада (“О, дитя”)
Українські пісні
 
 
Про виконавців: 
Українська співачка з Рівного Ольга Кульчинська привернула увагу оперного світу у 2015 році, коли отримала Першу премію на конкурсі вокалістів імені Франциско Віньяса у Барселоні. Після цього вона дебютувала у Gran Teatre del Liceu в Барселоні в ролі Мюзетти з “Богеми”. Згодом вона грала в Цюріхській опері як Джульєтта в новій постановці Крістофа Лоя “Монтеккі та Капулетті”. З того часу сопрано запрошували на великі дебюти в Паризькій опері, Баварській державній опері в Мюнхені та Метрополітен-опера. Кульчинська розпочала сезон 2019/20 дебютом у Метрополітен-опера у ролі Мюзетти.
Вона співала в опері Цюріха, у Gran Teatre del Liceu в Барселоні, Королівському театрі Монла в Брюсселі, Оpera Bastille в Парижі, Баварській державній опері, Голландській національній опері в Амстердамі, Гамбурзькій державній опері.
Ольга Кульчинська вивчала теорію музики в Київському державному музичному коледжі імені Глієра, а у 19 років розпочала навчання вокалу в Київській національній музичній академії України імені Чайковського у Марії Стефюк. На додаток до своєї першої премії на конкурсі Віньяса, Кульчинська виграла багато престижних вокальних конкурсів, включаючи Третю премію на конкурсі Plácido Domingo’s 2016 Operalia Competition, у 2016 році, Третю премію на  Bul-Bul International Vocal Competition, у 2012 році та Першу премію на 2012 році Міжнародному музичному конкурсі ім. М. Лисенка у Києві.
 
Піаніст Андрій Макаревич - вихованець Київського інституту музики ім. Р. Глієра і Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка. Андрій вдосконалював майстерність у відомої української піаністки Оксани Рапіти. Він брав участь у багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсах. 
Відвідувачам Органного залу Андрій Макаревич запам’ятався віртуозним виконанням повного циклу Трансцендентних етюдів Ф. Ліста, а також циклом бетховенських концертів до 250-річчя композитора.
 
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код