Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 грудня 2020

Олександр Малінін

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Олександр Малінін у Львові!

1 грудня 2020 року у Львівській Опері відбудеться концерт Народного артиста України Олександра Малініна на підтримку україномовного альбому “Чарівна скрипка”. Співак давно відомий як виконавець  чуттєвих ліричних романсів і балад, а пісні українською мовою завжди обіймали особливе місце у творчості артиста. На його рахунку цілих два україномовні альбоми - “Червона калина” і “Чарівна скрипка”. У тому числі він виконував українські народні пісні.

Концерт “Чарівна скрипка”

Олександра Малініна завжди відрізняли гарний смак, витонченість та неймовірна щирість виконання. І до тепер його пісні популярні у слухачів будь-якого віку. Свого часу артист співпрацював з українським поетом  Юрієм Рибчинським та композитором Володимиром Засухіним. Кожен концерт Олександра Малініна - це тепле спілкування, мелодійна музика та неповторний голос.

Щоб потрапити на концерт Олександра Малініна у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 390 до 1990 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити маму у Львові? На концерт Олександра Малініна!

  1. Послухати чарівні пісні
  2. Поринути в теплу атмосферу
  3. Провести час разом

Олександр Малінін пісні:

  • Рідна мати моя
  • Два кольори
  • Ніч яка місячна
  • Дивлюсь я на небо
  • Летіла зозуля
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код