Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олег Винник "Безумна Любов"(Львів)
02 жовтня 2021

Олег Винник "Безумна Любов"(Львів)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Gastroli Hall на !FESTrepublic
вулиця Старознесенська, 24

Про подію

Олег Винник у Львові!

2 жовтня 2021 року у Gastroli Hall на !FESTrepublic відбудеться довгоочікуваний концерт Олега Винника у Львові, співак представить свою авторську програму “Безумна любов”! Так, час осінніх концертів вже настав,  і зірка України № 1 вирушає у ваше місто!  Про харизму і голос Олега Винника можна складати легенди. Саме артист буде у центрі нашого шоу, а усі інші елементи будуть лише доповнювати цей приголомшливий виступ.

Концертне шоу “Безумна любов”

Головний секрет безумної популярності Олега Винника у його позитивній енергії та щирої любові до своїх прихильників. Недарма він встановив кілька власних рекордів і отримав чимало престижних музичних нагород.  Олег Винник -  перша зірка української поп-музики, яка змогла  збирати на свій концерт цілий стадіон глядачів. Саме він два рази поспіль відіграв концерт у Палаці Спорту в Києві та тричі виступив у переповненому залі Палацу “Україна”. А про те, що під час гастролей співака будь-яке місто просто паралізує - годі і говорити!

Щоб потрапити на концерт Олега Винника у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Який концерт неможливо пропустити у Львові? Виступ Олега Винника!

  1. Артист № 1 в Україні
  2. Зірка, широко відома за межами країни
  3. Усі незабутні хіти у живому виконанні

Олег Винник пісні:

  • Нино
  • Мати каже правду
  • Вовчиця
  • Наталя-Наталі
  • Найкращий день
  • Пчела Майя
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код