Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олег Скрипка та НАОНІ
24 жовтня 2021

Олег Скрипка та НАОНІ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Олег Скрипка та НАОНІ-оркестра у Львові!

24 жовтня 2021 року у Театрі опери та балету відбудеться концерт Олега Скрипки та НАОНІ у Львові! Ці чудові музиканти плідно співпрацюють  більше  п'яти  років і виступили  у всіх великих містах України. Цього вечора Олег Скрипка та Національний академічний оркестр народних інструментів представлять свою нову програму. Українська класика народної музики та запальний рок-н-рол разом здатні створити потужне енергетичне звучання, яке не залишить байдужим жодного глядача. Під час концерту ви почуєте понад  сорок  інструментів, які змінять ваше уявлення про народну музичну традицію.

Концерт з новою програмою

Для фронтмена гурту «Vоплі Vідоплясова» цей рік особливий. Адже українській рок-легенді “ВВ” виконується 35 років! Тому чекайте на несподіванки та спеціальні аранжування творів Олега Скрипки. Також  не обійдеться без віртуозних хітів та світової класики у виконанні народних інструментів від колективу НАОНІ. Зустрічайте унікальну подію !

Щоб потрапити на концерт Олега Скрипки та НАОНІ у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де відсвяткувати 35 років “ВВ” у Львові? На концерті Олега Скрипки і НАОНІ!

  1. Улюблені хіти легендарних музикантів
  2. Неймовірне звучання народних інструментів
  3. Сучасні композиції і класика у незвичайному виконанні

У програмі концерту:

  • Хіти “ВВ”
  • Українські та світові музичні шедеври
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код