Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 листопада 2023

Візантійські ескізи. Ірина Харечко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

У рамках ХІІІ Львівського міжнародного органного фестивалю

Вечір вишуканої органної музики від солістки Національного будинку музики Ірини Харечко.

Шедеври романтизму, створені для того, щоб вражати масштабністю, красою та силою звуку. Цього вечора на вас чекає французький флер від творів Жака Лемманса, монументалізм візантійського храму, втілений в музиці Анрі Мюле та вигадливі симфонічні варіації від Джованні Моранді.

Про виконавицю:

Ірина Харечко – українська органістка, заслужена артистка України. Солістка-органістка Національного будинку музики України (Київ). Випускниця Національної музичної академії України по класу фортепіано та органа (професор Галина Булибенко). В 1996 році захистила європейський диплом соліста-органіста під керівництвом професора Дороті де Рой (Голландія) і згодом, в 1999 році, закінчила аспірантуру музичної академії за спеціальністю органного виконавства.

Удосконалювала техніку виконавства на майстер-класах відомих європейських музикантів: професорів Ф. Клінди (Словаччина), Й. Труммера (Австрія), Б. Біллетера (Швейцарія), Х. Круммахера (Німеччина), а також в міжнародній школі “Мистецтво та освіта XXI століття”. Артистка концертує з солістами-вокалістами, інструментальними ансамблями, хоровими колективами, ансамблем класичної музики імені Лятошинського, веде активну гастрольну діяльність в Україні та за кордоном (Бельгія, Голландія, Німеччина, Польща та інші країни).

Виконавиця:

Ірина Харечко – орган (Київ)

Програма:

Жак Лемменс – Фанфари, Кантабіле, Фінал

Джованні Моранді – Великі симфонічні варіації, Bell-Rondo

Анрі Мюле – "Візантійські ескізи"

Тривалість: близько години

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

//Ця подія буде цікава відвідувачам від ~7 років.//

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код