Категорії Інформація
Каси Додати подію
Антитіла

Антитіла

Біографія і творчість

«Антитіла» - український гурт, який знають на обох берегах Атлантики

Рік  створення: 2007

Учасників: 5

Альбомів: 5

Фронтмен: Тарас Тополя

Історія гурту - Антитіла

Вперше Тарас Тополя виступив на телебаченні під час участі у програмі «Караоке на Майдані», відбулося це у 2007 році. Він єдиний з учасників, хто заспівав тоді авторську пісню «Я не забуду першу ніч» без жодного музичного виступу. Далі була участь гурту у телепроекті «Шанс» і хоча перемогу хлопці не вибороли, це стало серйозним поштовхом для їх розвитку і роботи. Вже 2008 року виходить перший альбом гурту «Антитіла»  - «Будувуду», який складається з 16 композицій. Дебютне відео на головну пісню платівки протягом декількох тижнів очолювало хіт парад каналу M1. Тогож року гурт нагородили гран-прі фестивалю «Перлини сезону», а радіостанція «Джем-ФМ» визнала «Антитіла» найкращим музичним дебютом року та вручила премію «Непопса».

Після такого гучного успіху, канал MTV зробив гурту пропозицію від якої неможна було відмовитися – вирушити у всеукраїнський тур.З 2008 по 2010 рік «Антитіла» співпрацювали з продюсерським центром «Catapult Music». У 2009 році «Антитіла» стали номінантами музичної премії ««MTV Europe Music Awards- 2009, а також – хедлайнером сцени «MTV Headbangers».на угорському музичному фестивалі «Sziget-2010». Того ж року гурт припинив співпрацю з продсерською агенцією. Тепер організацію гастролей та менеджмент гурту здійснює клавішник та аранжувальник Сергій Вусик. У 2010 року він організував перший незалежний клубний тур «Антитіл».

Творчий шлях - Антитіла

Другий альбом «Вибирай» було презентовано 2011 року, презентація платівки відбувалась в форматі open air  У тому числі альбом здобув прихильність і російських слухачів. Трек «Смотри в меня» три місяці протримався на верхівці хіт-параду «Чартова дюжина» У 2013 році гурт було відзначено у 5 номінаціях щорічної премії «Чартова дюжина» від «Наше радіо» за творчі досягнення в царині рок-енд-ролу. Цього ж року гурт відзначили званням «Майбутнє української пісні» та «Хітовий гурт-2012».

У 2013 році музиканти випускають платівку «Над полюсами» та вирушають у міжнародний тур на підтримку альбому. З початком військових дій на сході України Тарас Тополя та його команда беруть участь у волонтерській діяльності. Під враженнями від поїздок у зону АТО була створена пісня «У книжках».

Також у 2015 році «Антитіла» вирушили у новий концертний тур на підтримку альбому «Все красиво». За декілька днів до річниці загибелі Андрія Кузьменка з гурту «Скрябін» Тарас Тополя презентує кавер на пісню «Люди, як кораблі», яка входить до постійного репертуару гурту. Протягом 2016 року команда дала понад 20 концертів на підтримку нового альбому та виступила на фестивалі Bloor West Village у Торонто (Канада). Окрім цього, гурт випустив композицію «Одинак», що стала саунд-треком до одноіменного серіалу. Головну роль у картині зіграв Олексій Горбунов, а режисером виступив відомий кліпмейкер Віктор Придувалов.

Міжнародне визнання

2017 рік був присвячений масштабному всеукраїнському туру на підтримку платівки «Сонце». Гастрольний графік артистів охоплював понад 50 міст – від обласних центрів до невеликих містечок. У тому числі концерти гурту «Антитіла» відбулися у прифронтовій зоні, зокрема у Сєверодонецьку, Покровську, Краматорську, Маріуполі. Лише за березень місяць 2017 року гурт відіграв 29 концертів. Закінчився тур наприкінці травня концертом у Києві, який відвідало понад 3 тисячі глядачів. Окрім української частини туру, гастролі включали виступи у Чикаго, Мініаполісі, Нью-Йорку, Далласі, Х’юстоні, Сіетлі та у Ванкувері.

Навесні 2018 року «Антитіла» презентують нову пісню «Там, де ми є» («ТDME») та ліричне відео на цю пісню. Також гурт відправився на гастролі до США та Канади. 1 серпня музиканти представили нове відео на пісню. «Лови момент» з шостого студійного альбому гурту «Hello», над яким ще ведеться робота. У кліпі знялися самі музиканти з їхніми родинами. Зокрема і дружина Тараса Тополі Олена.

Особисте життя Тараса Тополі

Тарас Тополя одружений на співачці та композиторі Олені Кучер-Тополі, яка більше відома як співачка Альоша. Молоді люди одружилися без гучного святкування у 2013 році. Того ж року у подружжя народився син Роман, а у 2015 році – син Марк.

Альбоми гурту «Антитіла»

  1. 2008 — «Будувуду»
  2. 2011 — «Вибирай»
  3. 2013 — «Над полюсами»
  4. 2015 — «Все красиво»
  5. 2016 — «Сонце»
  6. 2019—    Hello

Склад гурту

  • Тарас Тополя – вокал, тексти.
  • Сергій Вусик – клавішні, аранжування
  • Михайло Чирко – бас
  • Дмитро Жолудь – гітара
  • Дмитро Водовозов – ударні
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код