Категорії Інформація
Каси Додати подію

В кінці 2018 року культовий гурт ТНМК презентував альбом «7». У міні-альбом увійшло 7 треків, в тому числі і «Мiй демон». Іронічний хіп-хоп трек відразу після виходу альбому назвали потенційним хітом альбому «7».

Візуалізував історію про сім гріхів людини і внутрішніх демонів Діма Маніфест.

«Мiй демон» продовжує тему боротьби світлих і темних сил, янголів і демонів, підняту в попередньому кліпі групи «Янголи».

Головну роль в кліпі виконав талановитий актор Анатолій Пашинін. Він грає священика, якого під час служби відвідують дивні фантоми, схожі на флешбеки з темного минулого священнослужителя. Акоголь, наркотики, азартні ігри, секс і рок-н-рол - всі ці гріхи переслідують священика, як наяву. Де ж знайти вихід? Навіть сторінки Біблії стають чистими аркушами.

Самі учасники ТНМК, Фагот і Фоззі, з'являються у відео як камео - серед прихожан піддакують сюжету: «Нема куди подітіся від Всього цього чоловіку. Порах кризиса будь-якоговіку ».

«Знаю, що в мені є все. Як і в кожному з нас. Іноді це не просто контролювати, але, як кажуть, в тій притчі - завжди перемагає той вовк, якого годуєш », - зазначає Фагот.

«Тут могла б бути цитата про добро і зло, але її не буде, адже все сказано в тексті пісні», - каже Фоззі.

Варто відзначити, що Анатолій Пашинін знявся в кліпі безкоштовно. Свій гонорар він попросив відправити на лікування ветерана АТО, Народного героя України Назара Опришко, відомого як Друг Бористень.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код