Категорії Інформація
Каси Додати подію
Наталка Денисенко
25 березня 2023

Наталка Денисенко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Nota Bene Hotel & Restaurant
вулиця Валер'яна Поліщука, 78A

Про подію

Запрошуємо на творчий вечір поезії Наталки Денисенко у Львів

Ви вже, мабуть, чули про Наталку Денисенко. Ні, не як про талановиту акторку, а як про жінку, яка читає поетичні твори класиків так, що аж дух захоплює й хочеться діяти, діяти, діяти. Так от 25 березня у Львові Наталка Денисенко зустрінеться з гостями й жителями міста у Nota Bene Hotel & Restaurant, щоб провести творчий вечір поезії.

Ви вже мрієте про зустріч? Давайте краще все це конвертуємо у реальність! Для цього потрібно лише придбати квитки (купуйте онлайн на цьому сайті, бо це зручно, безпечно та швидко) й все ви стали учасником майбутнього заходу.

Та не забувайте, що з сервісом «Kontramarka» ви завжди можете значно більше – у нас безліч концертів для вас та ваших друзів у Львові.

Про творчий вечір поезії

В годину, коли ви прийдете до Nota Bene Hotel & Restaurant та займете свої місця, Наталка Денисенко почне читати для вас вірші українських класиків та сучасних поетів. Ліна Костенко, Леся Українка, Олена Теліга, Юрій Іздрик, Сергій Жадан – вірші цих митців та багатьох інших приємно чути голосом молодої та талановитої акторки. З нею немов слова оживають, образи матеріалізуються та відбиваються емоціями у серці.

Та вірші це не єдине, що чекає на вас цього вечора. Буде ще виставка картин та парфумів, смачна їжа та напої, музика та відверті розмови.  Тож приходьте, цей поетичний концерт буде неймовірно затишним. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код