Категорії Інформація
Каси Додати подію
Наталя Бучинська
31 січня 2023

Наталя Бучинська

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

Наталя Бучинська виступить у Львові з яскравою концертною програмою

В останній день січня на львів'ян чекає незабутній вечір з Народною артисткою України Наталією Бучинською. Це буде мелодійна розмова про пристрасне кохання й гіркоту розлуки, про трагічність втрати та силу духу, про віру в близьку перемогу та єднання.

Цього зимового вечора Наталя Бучинська подарує своїм прихильникам атмосферу весняного настрою, поділиться емоціями ейфорії першого кохання, пристрасті та грішної любові.

У концертній програмі прозвучать улюблені пісні, серед яких зокрема «Дівчина–весна», «Налийте шампанського», «Кохання золото», «Грішна любов», «Перемога», а також нові композиції, сповнені любові, тепла, щирості й надії.

Вище неба за туманами, синім інієм та снігом нас чекає щасття, кращі друзі, ріка любові і ріка радості стверджує співачка піснями зі свого багатого й розмаїтого репертуару.

«Українська пісня – це мелодія, душа, глибока і змістовна. Пісня нагадує про найкращі моменти, мотивує, підбадьорює. Тому я щаслива, що українська пісня тепер має таку потужну силу. Нарешті вона стала головною і в Україні. Співаймо – і нехай весь світ чує!»

Артистка переконана, що в цей важливий і дуже відповідальний час кожен має працювати на повну потужність на своєму фронті.

«Це найстрашніше, що могло трапитись із нами і країною. Війна закінчиться тільки перемогою України, бо за нами правда, за нами весь світ».

Упродовж року Наталя Бучинська активно виступає з благодійними концертами і працює як волонтерка з міжнародними благодійними організаціями.

Її музичні прем’єри про нові українські реалії та пісні, які ви так любили ще до війни, зараз набули особливого звучання.

«Виконуючи пісню «Україна» зараз, кожне слово звучить крізь серце, сльози на очах, гордість. Від кожного рядка - мурахи по шкірі. Коли я виходжу на сцену, бачу очі людей, їхню підтримку – стає легко на душі, у цей момент ненадовго зникають страх і біль, завдані війною. Сцена та люди лікують. І цей процес взаємний», - ділиться артистка.

«Моя Україна» - назавжди у серці кожного!

Наталія Бучинська за свій творчий період дала понад 800 концертів. У репертуарі співачки – більше 160 пісень, що стали народними.

Яскрава й тендітна «Дівчина-Весна» Наталія Бучинська, яка кожною своєю піснею дарує любов і тепло своїм слухачам, запрошує львів’ян провести цей зимовий музичний вечір разом співаючи улюблених пісень поринути в атмосферу гармонії, любові та миру.

До зустрічі на концерті!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код