Категорії Інформація
Каси Додати подію
НАОНІ - ОРКЕСТРА
02 грудня 2018

НАОНІ - ОРКЕСТРА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Золочівський районний народний дім
м. Золочів, вул. В. Чорновола, 1

Про подію

НАОНІ - ОРКЕСТРА на сцені Золочева вже цієї зими!

НАОНІ - це скорочена назва Національного академічного оркестру народних інструментів України. Колектив дає концерти вже практично 50 років, презентувавши перший виступ ще в 1970 році. Всіх музикантів об'єднує кілька важливих рис: бажання розвиватися і розвивати народну творчість, високий рівень професіоналізму, усвідомлений вибір і віртуозність володіння своїм інструментом. Купити квитки на концерт можна прямо зараз на нашому сайті за ціною 90-180 грн.

У чому особливість колективу і концерту?

Оркестр «НАОНІ» - це в першу чергу віртуозність. Тут музиканти легко можуть зіграти спочатку рок на сопілці, потім світові хіти на бандурі, і в решті-решт інді-рок на флейті. Хлопці не бояться викликів, з легкістю їх приймають, перетворюючи в реальні прекрасні творіння. Вони вміють і зачепити, і змусити поплакати, і посміятися, і потанцювати, і пройнятися любов'ю до близьких. У складі переважають народні артисти України, випускники кращих музичних вузів України, лауреати премій і титулів. Такого подібного колективу в Україні немає, тому відвідати їх концерт потрібно обов'язково, особливо діячем культури.
Оркестр в більшості випадків виступає на сцені один, але іноді співпрацює з відомими українськими або російськими зірками:

  • Настею Каменських;
  • Брати Карамазови;
  • О. Тищенко;
  • Ніною Матвієнко;
  • М. Кондратюком;
  • В. Гришко;
  • Віктором Павликом.

Завдяки їм звучання пісень стає більш яскравим, незвичайним і ще краще передає настрій композицій.

Важливо сказати, що група вразила глядачів усього світу на Євробаченні 2017 року поєднанням легкої автентичності та сучасності. Їх гра дійсно може торкнути всі струни душі, дозволивши забути про побутові проблеми, отримуючи справжню насолоду від музики без слів.

Сьогодні про групу написано чимало статей, відзнято кілька фільмів і сюжетів для телебачення, записано десятки альбомів і дисків. Їх музика дуже динамічна, насичена, з різкими переходами від однієї тональності до іншої, з незвичайним аранжуванням і чистотою інтонування. Головне, що тут немає якогось певного ведучого інструменту або музиканта, тут кожен доповнює гру іншого, створюючи неймовірний тандем і приємне для вух звучання. Замовити квитки на виступ «НАОНІ» можна на сайті або в точках продажу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код